Ultraljudsbarnmorskorna

 

 Välkommen till HelhetsHälsan

 

FRISKVÅRD FÖR FÖRETAG

Hehetshälsan är en friskvårdsleverantör som erbjuder ett brett utbud av friskvårdstjänster på er arbetsplats eller i våra egna lokaler.
Tillsammans med oss får ni tillgång till träning och fysisk aktivitet, massage och behandlingar, samtal och coachning samt kurser och gruppaktiviteter. Vi vill bidra till er framgång - med oss skapar ni långsiktiga och bestående reslutat. Friskare medarbetare och hälsosammare företag.

Läs mer i bifogade broschyr om vad vi kan erbjuda.

I bifogade pdf, ser du de gruppaktiviteter vi kan erbjuda hos oss eller hos er.

Nöjda kunder berättar:
Referens från PE Accounting; Vi har haft besök av ett flertal aktörer från Helhetshälsan hos oss på PE och de har genomgående varit mycket professionella och duktiga inom sina respektive områden. Under vår hälsovecka i oktober 2016 hade vi bl.a. föreläsningar i Mental styrka (Henrik Wallin), föreläsning i stress och mindfulness (Catharina Guldberg) och workshop med Mediyoga (Anna Elinder).
Vi har även använt oss av Björn Thorngren, som kom till oss och masserade de som ville under två dagar våren 2016 – vilket var
mycket uppskattat!
Elin Jerklind, HR-ansvarig PE Accounting, Torsgatan 2, Stockholm.

Referens från SJ:  Vi har under våren 2016 genomfört arbetsplatsträffar i Helhethälsans lokaler och avslutat dagen med en gemensam gruppaktivitet, med fokus på hälsa och stresshantering. Vi har provat på bl a "Meditation och kreativt skapande" med Ingrid Thorngren, vilket var bra och avkopplande. Bra pedagogisk och lagom krävande så att säga för såna som aldrig gjort något motsvarande tidigare. Skön blandning av olika former av mindfullnessaktiviteter under en timma. MediYogan med Anna Elinder, vilket kändes effektiv för våra kroppar med det jobb vi har, stela axlar och ryggar. Lagom krävande för de som inte gjort motsvarande tidigare.
Sara Gunnarsson, Funktionschef Informationsledare/Trafiksamordnare, Operativ Chef

Kontakta oss för vidare diskussion:
Ring: 08 - 20 20 33 eller mail: info@helhets-halsan.se
Ingrid Thorngren, på 0709-755 900 och Björn Thorngren på 0722-10 31 32.
Varmt välkommen.

HelhetsHälsan, Wallingatan 37, 111 24 Stockholm 08- 20 20 33    info@helhets-halsan.se