För Företag

Helhetshälsan är en friskvårdsleverantör som erbjuder ett brett utbud av friskvårdstjänster på er arbetsplats eller i våra egna lokaler.

Tillsammans med oss får ni tillgång till träning och fysisk aktivitet, behandlingar, samtal och coachning samt kurser, workshops och föreläsningar. Vi vill bidra till er framgång – med oss skapar ni långsiktiga och bestående resultat. Friskare medarbetare och hälsosammare företag.

Tjänster

Coaching med KBT och EFT som verktyg

Coachande samtal med KBT och EFT (Emotional Freedom Techniques) som effektiva verktyg för att lösa upplevda problem/blockeringar eller för att guida till uppsatta mål. Kan leda till mer kontroll av stresspåslag, hantera upplevda måste/oroskänslor samt lösa upp kontrollbehov.

Pris: 1 499 kr per samtal

Specialbehandling

Behandlingen inleds med kortare samtal. Mindfulness, Kraniosakralterapi och Reiki.

Behandlingen är stressreducerande samt främjar själv läkningen av dom flesta symptom såsom till exempel ont i ryggen, huvudvärk, ont i axlar, leder, magproblem mm.

Tid: 60 min
Pris: 1 199 kr per gång eller 4 999 kr för 5 gånger.

Behandlingen utförs på plats på HelhetsHälsan


Kostrådgivning

BIA-mätningar (kropps sammansättningen av fett, muskler och vätska) Viktminskning (hälsosamt och varaktigt )
Träningsrådgivning

Jag arbetar som en personlig coach till alla som vill göra livsstilsförändringar. Det handlar mest om kostrådgivning och viktminskning, där man ofta behöver mycket stöttning och hjälp. Det görs en nuläges analys, följt av en kroppsmätning. Sedan gör jag en matplan eller använder ”PREnet” viktminskningsprogram. Därefter träffas vi regelbundet och gör en ny mätning, för att se vad som händer i kroppen. Vi diskuterar och följer upp tillsamman hur det har varit och fortsätter eller ändrar planen om det behövs. Att bryta sina invanda mönster tar tid, men det underlättar att få personlig stöttning under tiden man kämpar med detta. Mitt koncept har varit lyckosamt för många, där andra väletablerade metoder har misslyckats.

Pris: 1 199 kr per timme och 5 träffar 4 999 kr

Nikotinavvänjning med laserterapi inkl sötsug/viktkontroll

Behandlingen tar ca 90 minuter och innehåller motiverande samtal och behandling. Metoden minimerar den fysiska abstinensen och gör det lättare att sluta.

Det ingår ett kostnadsfritt återbesök som kan användas inom ett år om behov skulle uppstå. Det finns inga biverkningar och behandling är avkopplande och smärtfri.
Behandlingen utförts vissa dagar varje vecka och i HelhetsHälsans lokal.

Pris: 2 699 krKurser

Kurs i Kost & Träning – Ät dig frisk & Träna dig stark”

5 veckors kurs i kost och hemmaträning

Varje vecka nytt fokusområde för ökad förståelse och medvetenhet.

Kanske är det precis det här som du behöver just nu!
Ta chansen att vara med på kursen som kombinerar kost och träning med syfte att du ska få ökad förståelse och kunskap för en bättre balans i din vardag.

Alla har vi våra egna utmaningar som vi hanterar varje dag och det är inte alltid lätt att få till kost och träning som är en stor del av vårt liv.

Som vi redan vet så bidrar ändrade matvanor och ökad fysisk aktivitet till god sömn och minskad stress.

Vi inspirerar dig att komma igång att skapa långsiktiga nya livsstilsvanor som ger dig mer energi, fokus och glädje i livet!

Plats: Online, på plats eller i kombination, enligt önskemål. Pris: 2 399 kr/ person


Föreläsningar

Föreläsning/workshop – Stressfri vardag!

Här får du praktiska tips på hur du skapar mer energi i vardagen!

Öka din koncentrationsförmåga och bli mer fokuserad med hjälp av mikropauser av enkel kontorsstretch och effektiva andningsövningar.

Vår inspirationsföreläsning om den viktiga maghälsan ger dig smarta tips till en större medvetenhet och mindre stress!

Tid: 60 min, 499 kr/person

Workshop – självhjälpsmetoden EFT (tapping)

Text till hemsidan

Lär dig grunderna i självhjälpsmetoden EFT (Emotional Freedom Techniques), en evidensbaserad metod för att snabbt känna lugn och balans, lösa upp blockeringar och upplevda problem. En effektiv metod för att hantera akuta stresspåslag. Kan användas när man behöver mer lugn i kroppen, t ex inför presentationer eller vid sömnproblem.

Tid: 2,5 timme, Pris: 9 999 kr, Max 10 deltagare


Kontakta oss gärna för vidare diskussion:
Ring eller maila Jessica Sjöö på 073-590 30 11 eller info@helhets-halsan.se

Varmt välkommen!