Om oss

Om Helhetshälsan

Helhethälsan finner du på Torsgatan 8B, vid Norra Bantorget, centralt i Stockholm City.

En mötesplats för hälsa och välmående
Helhetshälsan har två olika verksamheter. Vi hyr ut arbetsplatser till egenföretagare inom hälsa och välmående.
Samt att vi hyr ut två större rum, lämpade för möten, konferenser och utbildningar.

Helhetshälsan erbjuder två fina rum till uthyrning. Det centrala läget gör det lätt och enkelt för kunder och deltagare att hitta hit.
Lämplig verksamhet kan till exempel vara möten, handledning, workshops, utbildning, konferenser, föreläsningar yoga-pass eller andra utvecklande möten. Vi kan erbjuda ett mindre konferensrum, ett större utbildningsrum eller möjligheten att hyra båda rummen och få tillgång till hela lokalen för dig själv.

Helhetshälsan vill bidra med en lugn och varm samlingsplats för människor i utveckling och förändring. Här har vi skapat en plats för  harmoni, välmående och att stilla sig en stund. De flesta som besöker oss berättar att det känner goda energier hos oss.

Om oss
2013 startade Ingrid och Björn Thorngren verksamheten Helhetshälsan och 2019 tog Jessica Sjöö över verksamheten och fortsätter driva visionen med att skapa en mötesplats för hälsa och välmående. Platsen ska vara inspirerande och utvecklande för alla som jobbar här och samtidigt förenkla för kunden att lättare få rätt hjälp.
Idag är vi 12 personer som jobbar på Helhetshälsan med olika expertis inom hälsa.

Samt att vi hyr ut våra två större rum för konferenser och utbildningar.

Vår vision
Helhetshälsan erbjuder kunskap, inspiration och nya perspektiv. Syftet är att skapa mer energi och ökad balans i människors liv.